Usluge

RAČUNOVODSTVENE USLUGE

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge od ključne su važnosti, a greška u ovom području nosi ne samo financijski rizik, uključujući porezne kazne i druge sankcije, nego i ozbiljan poslovni rizik jer može narušiti reputaciju poduzeća prema institucijama i javnosti.

Vođenje knjigovodstva i organiziranje isplate plaća zadaće su koje zahtijevaju konstantnu pozornost i angažiranost te znatne resurse.

Stručni tim C.K.R. d.o.o. preuzeti će za Vas ove iznimno važne poslovne zadaće te Vam omogućiti da svoje dragocjeno vrijeme posvetite razvoju poslovanja. Možete imati puno povjerenje da ćete biti u sigurnim rukama jer se naši djelatnici zaduženi za računovodstvene usluge konstantno educiraju i uvijek su u toku s najnovijim trendovima, zakonima i propisima u RH.

U sklopu računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga usluga za Vas možemo izvršavati sljedeće poslove:

• ustroj i vođenje poslovnih knjiga i knjigovodstvenih evidencija
• izrada statističkih i financijskih izvještaja i obračuna
• obračun plaće i ostalih dohodaka i sastavljanje poreznih prijava
• izrada godišnjih poreznih prijava
• izrada posebnih izvještaja po mjeri klijenta

 

FINANCIJSKO SAVJETOVANJE

Bez stabilne financijske podloge nema uspješnog poslovanja. U današnjem izazovnom i dinamičnom poslovnom okruženju profesionalno financijsko savjetovanje igra sve veću i važniju ulogu. Ispravne i pravovremene odluke u području financija ključne su za stabilnost poslovanja, uspjeh i razvoj poduzeća.

Bilo da razmišljate o prikupljanju sredstava za nove investicije, planirate akvizicije ili vam je potrebna financijska konsolidacija, naš tim financijskih savjetnika pomoći će Vam da donesete ispravne odluke i ostvarite svoje poslovne ciljeve.

 

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Neovisno o tome da li krećete u nove poslovne izazove ili imate osjećaj da ne ostvarujete maksimalni potencijal u svojem poslovanju, naš stručan i iskusan tim pružiti će Vam sveobuhvatnu pomoć i podršku u prevladavanju svih izazova na putu ka poslovnom uspjehu.

Kombinacijom stručnog znanja naših djelatnika, poznavanja poslovnog okruženja i regulative te dugogodišnjeg iskustva, u mogućnosti smo Vam ponuditi odgovarajuća poslovna rješenja primjenjiva u dinamičnom i promjenjivom gospodarskom okruženju RH.

Poslovni konzalting se sastoji od više integriranih usluga koje omogućavaju napredak u upravljanju projektom ili tvrtkom, bolju produktivnost i efikasnost, a samim time i veću profitabilnost. Koristeći naše znanje poslovnih savjetnika omogućiti ćemo Vam da maksimalno iskoristite svoje resurse i podignete učinkovitost u poslovanju te osigurate kontinuirani i održivi rast poslovanja.

Copyright 2014 C.K.R. d.o.o. Sva prava pridržana | Izrada web stranice WebProjekt